Aantal artikelen:
Sorteren op:

Jeans

Jeans


Ben jij opzoek naar de perfecte jeans? Dan ben je bij Chase op het juiste adres. Wij verkopen hier de beste jeans speciaal voor jou! We hebben jeans in alle kleuren en maten en heel veel verschillende stoffen spijkerbroeken. Ook hebben wij voor veel jeans van veel verschillende merken. Ben je opzoek naar jeans voor in verschillenden seizoenen, dat zit je bij Chase goed! Wij weten zeker dat jij kan slagen bij ons als je opzoekt bent naar de perfecte jeans. Als u de perfecte jeans heeft gevonden en wilt u het vaak dragen, dan kan dat! De jeans hebben een goede kwaliteit die lang mee gaan. Ook belangrijk is hoe comfortabel ze zitten, de jeans passen zich na een tijdje aan, aan uw figuur.

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 800 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.