Terug naar overzicht

CHASE X LEGER DES HEILS

Niet alleen nieuwe kleding is voor ons heel belangrijk, ook geloven wij in de kracht van ‘oude’ kleding. Daarom hebben wij sinds kort een samenwerking met het Leger des Heils opgestart, wat inhoudt dat je nu ook met je ‘oude’ kleding bij Chase terecht kunt! Kom jij ook wat oude items doneren?

Het lijkt heel logisch: als je kleding niet meer draagt, gooi je de items weg en koop je er nieuwe items voor in de plaats. Toch is dat lang zo logisch niet - alleen in Nederland zijn er al 58.000 mensen die jij (indirect) heel blij kunt maken met jouw ‘oude’ items. De kleding kan namelijk hergebruikt worden, in tweedehands winkels worden verkocht of het gaat naar sorteerbedrijven - de opbrengst gebruikt het Leger des Heils om hun hulpaanbod te vergroten. En zeg nou zelf: je kledingitems doneren aan iemand die daar gelukkig van wordt is toch veel leuker dan ze simpelweg in de vuilnisbak gooien?!

Als kledingwinkel staan wij natuurlijk graag voor je klaar als jij en jouw kledingkast toe zijn aan nieuwe, hippe items. Daar hebben we er immers genoeg van in onze winkels hangen! Toch willen wij je ook te hulp staan als het gaat om jouw ‘oude’ items. Want, wat jij misschien niet meer draagt, kan perfect zijn voor een ander! Je vindt nu dan ook kledingboxen van het Leger des Heils in onze winkels, die je kunt gebruiken om je kleding te doneren aan zij die er heel veel plezier van zullen hebben. En uiteraard kun je zelf dan bij ons een nieuwe outfit komen shoppen om de leegte in je kledingkast op te vullen ;) Iets met ‘out with the old, in with the new’...?

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 800 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa DHL
Divide