Sale
Aantal artikelen:
Sorteren op:

Sale

Sale bij Chase Fashion in Kijkduin

Wil je graag onze artikelen kopen, maar heb je even wat minder budget? Of misschien vind je het heerlijk om koopjes te scoren! Dan is de SALE outlet echt iets voor jou. Je vindt hier allerlei verschillende artikelen uit onze Chase Concept Store collectie tegen flinke kortingen. Van broeken tot polo’s, van jurken tot jeans. In onze SALE is er voor ieder wat wils. Iedereen kan op deze manier een leuke outfit scoren bij Chase Concept Store.

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.