Aantal artikelen:
Sorteren op:

Truien & Vesten

BASIC KNITTED SWEATER S/S Yaya
YAYA
BASIC KNITTED SWEATER S/S Yaya
€ 59,95 € 42,00
Jordan Jolie Top NP FASHION BV
NIKKIE
Jordan Jolie Top NP FASHION BV
€ 119,95 € 60,00
Jojo Top SS NP FASHION BV
NIKKIE
Jojo Top SS NP FASHION BV
€ 119,95 € 49,95
BASIC CARDIGAN Yaya
YAYA
BASIC CARDIGAN Yaya
€ 59,95 € 30,00
  • van 2
Er gaat niets boven een grofgebreide, warme trui of een dik vest om je in te kunnen verstoppen als het koud is buiten. Dankzij de verschillende soorten wol en katoen waar deze items vaak van worden gemaakt, zijn ze niet alleen super warm, maar ook heerlijk comfortabel. Maar tegelijk zijn ze natuurlijk ook nog heel fashionable! Ga jij voor een basiskleur als donkerblauw, grijs of zwart, of kies je voor een gewaagde print? In de collecties van Scotch & Soda, PME Legend, O'Neill, YAYA en Dstrezzed vind je de meest fijne knits waar je absoluut de show mee steelt.

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 800 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa DHL
Divide