Dames
Aantal artikelen:
Sorteren op:

Dames

  • van 71

Dames en fashion, het is een ideale match.

Wij helpen jou te zijn wie je bent omdat jouw waarden en stijl van leven uniek zijn. Of een vrouw nu een meisje is, of juist een dame: het is de mode die haar mooier maakt, haar warm houdt, haar doet stralen. Wij durven te zeggen dat we bij Chase-Fashion dameskleding hebben voor bijna elke vrouw. Van mode must-haves tot uitgewerkte basics: we hebben heel veel in huis. Voor elk seizoen is er een andere look. Een hippe jeans of casual broek, een trendy jurk voor dat bijzondere feestje, casual kleding om de zondag in te slijten, charmante sportoutfits voor in die hippe sportschool. Zo veel momenten, zo veel keuzes...
Het is maar net wat jij zoekt en welke kleding echt bij jou past. Want dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait: kleding waarin jij je zo lekker voelt, dat jij er eigenlijk meteen mooier van wordt...

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 800 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa DHL
Divide