Aantal artikelen:
Sorteren op:

PME LEGEND

Wat komt er in je op als je denkt aan ‘stoer’, ‘piloten’, ‘jeans’ en ‘leer’? Juist: PME Legend! De combinatie van stoere jeans, fijne knitwear en toffe jacks (zoals leren pilotenjacks) maakt dit merk populair. PME is vooral geliefd onder brede mannen met een maatje meer: veel items van het merk hebben een wide fit en zijn te verkrijgen tot en met maat XXXL.

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.