Veelgestelde vragen

Bestellen

 • 1. Hoe kan ik bestellen?
  Bestellen bij Chase Fashion is helemaal niet moeilijk! Als u de volgende stappen
  volgt, bent u nog maar een paar dagen verwijderd van uw droomaankoop.

  Uw winkelmandje vullen
  • U heeft een artikel gevonden wat u graag wilt hebben. Selecteer uw maat en de juiste kleur en klik op de knop
  "voeg toe aan shoppingbag”.
  • Bent u uitgewinkeld? Klik op shoppingbag rechtsboven op de pagina.

  Stap 1: Shoppingbag
  • Welkom in uw shoppingbag!
  • U kunt hier maten veranderen, artikelen nog eens bekijken, of artikelen toevoegen/verwijderen.
  • Op deze shoppingbag-pagina geeft u tevens aan hoe u uw bestelling wilt ontvangen. Thuis of afhalen bij Chase in Kijkduin aan het Deltapromenade 305. Indien u voor thuisbezorgen kiest, zal uw pakket worden afgeleverd door PostNL.
  • Ga verder met "winkelen" of ga door naar "shoppingbag"

  Stap 2: Inloggen
  • Heeft u al een account? Dan kunt u hier inloggen met uw e-mailadres en uw wachtwoord.
  • Nog geen account? Als u een account wilt, kunt u die eenvoudig bij ons aanmaken. Het kost geen geld. U hoeft alleen een paar persoonlijke gegevens in te vullen. Met deze gegevens kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn bij het leveren van uw bestellingen.
  • Doordat u uw e-mailadres opgeeft, ontvangt u direct na het plaatsen van uw bestelling een orderbevestiging in uw inbox. Hierin vindt u een overzicht van de door u bestelde artikelen, de betaalwijze en de bezorgwijze.
  • In deze omgeving kunt u ook het afleveradres aangeven en/of wijzigen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij de buren af te laten leveren. Vult u dan, indien zij dit goed vinden, het adres van uw buren in bij het afleveradres.
  • Klik op "volgende stap"

  Stap 3: Betaalwijze
  • Op deze pagina kiest u de betaalwijze: direct met iDEAL of met uw creditcard.
  • De standaard verzendkosten bedragen € 5,00. Deze worden automatisch bij het bestelbedrag opgeteld. Als u voor meer dan € 99,95 een bestelling plaatst worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
  • Selecteer de betaalmethode en klik op "volgende stap".

  Stap 4: Factuur
  • In deze stap krijgt u een overzicht te zien van uw bestelling.
  • Ook krijgt u de Algemene Voorwaarden onder ogen. Deze dient u te accepteren. Pas dan kunt u uw bestelling definitief maken.
  • Klik op "volgende stap".

  Stap 5: Afrekenen
  • Indien u voor iDEAL of creditcard heeft gekozen wordt u doorgelinkt naar de vertrouwde, beveiligde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Hier kunt u de betaling voltooien, om er na weer terug te keren naar de webshop en de bestelling te voltooien.
  • Alle stappen goed doorlopen? De betaling afgerond? Nu heeft u uw bestelling definitief gemaakt. U heeft nog de mogelijkheid om uw bestelling af te drukken, of om lekker verder te shoppen. Uw bestelling wordt nu binnen enkele dagen bij u afgeleverd.

  Wanneer uw bestelling wordt geleverd?

  De verzending van uw pakket wordt verzorgd door PostNL, wij zijn afhankelijk van hun bezorging.

Betalen

 • 1. Hoe kan ik betalen?
  Indien u voor iDEAL of creditcard heeft gekozen wordt u doorgelinkt naar de vertrouwde, beveiligde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Hier kunt u de betaling voltooien, om er na weer terug te keren naar de webshop en de bestelling te voltooien. Indien u voor betaling bij levering heeft gekozen wordt u direct doorgelinkt naar de laatste pagina van het bestelproces.

  Alle stappen goed doorlopen? De betaling afgerond? Nu heeft u uw bestelling definitief gemaakt. U heeft nog de mogelijkheid om uw bestelling af te drukken, of om lekker verder te shoppen. Uw bestelling wordt nu binnen enkele dagen bij u afgeleverd.

  Betaalmogelijkheden
  Allereerst, veiligheid staat bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat uw betalingen veilig geschieden. Dit is de reden dat wij samenwerken met Ogone, een bedrijf gespecialiseerd in onlinebetalingen. Ogone, en daarmee ook Chase Fashion , garandeert u het hoogste veiligheidsniveau voor uw onlinebetalingen.
  U bent veilig door: het SSL certificaat en de PCI DSS compliancy. Meer informatie over onlinebetalingen vindt u in onze Algemene voorwaarden en in onze Privacy statement.

  Rekeningoverzicht
  Uw eigen administratie thuis heeft u ook goed op orde, daarom vinden wij het belangrijk dat u duidelijk inzicht heeft in uw bestellingen en betalingen. U raadpleegt uw besteloverzicht op “Mijn Account”. Er staat duidelijk vermeld tot en met welke datum het overzicht is bijgewerkt.

  Verwerking van uw betaling
  Als u betaalt via iDEAL, dan wordt uw betaling direct verwerkt. De verwerking van betalingen via creditcard,of betaling bij levering, duurt gemiddeld vijf werkdagen. In “Mijn Account” kunt u zien of uw betaling is verwerkt.

Retourneren

 • 1. Hoe kan ik retourneren?
  1. Hoe kan ik retourneren?
  Het kan natuurlijk zo zijn dat het bestelde artikel toch niet naar wens is. Vanaf het moment dat u de online bestelling in uw bezit heeft, heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te bekijken, te beoordelen en te passen. Bent u niet tevreden over het artikel, omdat het bijvoorbeeld niet past, of omdat het niet naar uw verwachting is, dan kunt u het artikel retourneren. Dit geldt ook voor sale-artikelen.

  Ruil/Retourvoorwaarden van een online bestelling

  Ruilen of retourneren is bij Chase Fashion geen enkel probleem als voldaan wordt aan de volgende voorwaarden:
  1. Binnen 14 dagen na leverdatum;
  2. Retourneren met retourformulier;
  3. De originele kaartjes en labels nog aan het artikel zitten;
  4. Het artikel compleet, niet gebruikt en niet beschadigd is;

  Als de artikelen niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden, dan kunt u helaas niet meer ruilen of retourneren. Wij zijn dan genoodzaakt de artikelen naar u terug te sturen.

  Retourneren van een bestelling via het postkantoor
  U kunt binnen 14 dagen na levering uw pakket retourneren. U stopt alle artikelen die u terug wilt sturen in een pakket en vult het retourformulier dat u heeft ontvangen bij uw bestelling. U geeft het pakket af bij het dichtstbijzijnde postkantoor en betaalt hier de verzendkosten. De verzendkosten (€6,95,-) van het retourneren zijn voor eigen rekening. Bewaar uw afgiftebewijs goed!

  U kunt uw retourzending volgen op de Track & Trace pagina van DHL of Post NL, afhankelijk welk postbedrijf u gebruikt om de artikelen retour te zenden. Let wel op, hiervoor heeft u het barcodenummer van de retourzending nodig. Hier kunt u duidelijk zien of uw retourzending al bij ons binnen is.

  Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen krijgt u een mail ter bevestiging. Wij streven ernaar om het retourbedrag binnen 3 werkdagen naar u over te maken. Mocht u betaald hebben met Mastercard zal onze betaling zichtbaar zijn op uw eerst volgende afschrift.

  Retourneren van een bestelling in de winkel/retour betaling

  U kunt uw bestelling ook retourneren bij de kassa in onze winkel aan het Deltapromenade 305 in Kijkduin, 2554 GX Den Haag. Hiertoe vult u het bijgeleverde retourformulier volledig in. Dit formulier levert u samen met de artikelen die u wenst te retourneren in bij onze kassa. Hier heeft u de mogelijkheid om de artikelen om te ruilen voor iets anders of uw aankoopbedrag terug te krijgen. Als u in de winkel retourneert, betaalt u uiteraard geen verzendkosten.

  Ruilen van de online bestelling

  Als u een artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, dan kunt u uw bestelling binnen het termijn van 14 dagen ruilen. Dit kan in de winkel of door een nieuwe bestelling te plaatsen. Het andere artikel kunt u volgens de procedure retourneren.

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.