Terug naar overzicht

Hoe kan ik betalen?

Indien u voor iDEAL of creditcard heeft gekozen wordt u doorgelinkt naar de vertrouwde, beveiligde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Hier kunt u de betaling voltooien, om er na weer terug te keren naar de webshop en de bestelling te voltooien. Indien u voor betaling bij levering heeft gekozen wordt u direct doorgelinkt naar de laatste pagina van het bestelproces.

Alle stappen goed doorlopen? De betaling afgerond? Nu heeft u uw bestelling definitief gemaakt. U heeft nog de mogelijkheid om uw bestelling af te drukken, of om lekker verder te shoppen. Uw bestelling wordt nu binnen enkele dagen bij u afgeleverd.

Betaalmogelijkheden
Allereerst, veiligheid staat bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat uw betalingen veilig geschieden. Dit is de reden dat wij samenwerken met Ogone, een bedrijf gespecialiseerd in onlinebetalingen. Ogone, en daarmee ook Chase Fashion , garandeert u het hoogste veiligheidsniveau voor uw onlinebetalingen.
U bent veilig door: het SSL certificaat en de PCI DSS compliancy. Meer informatie over onlinebetalingen vindt u in onze Algemene voorwaarden en in onze Privacy statement.

Rekeningoverzicht
Uw eigen administratie thuis heeft u ook goed op orde, daarom vinden wij het belangrijk dat u duidelijk inzicht heeft in uw bestellingen en betalingen. U raadpleegt uw besteloverzicht op “Mijn Account”. Er staat duidelijk vermeld tot en met welke datum het overzicht is bijgewerkt.

Verwerking van uw betaling
Als u betaalt via iDEAL, dan wordt uw betaling direct verwerkt. De verwerking van betalingen via creditcard,of betaling bij levering, duurt gemiddeld vijf werkdagen. In “Mijn Account” kunt u zien of uw betaling is verwerkt.

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.