Disclaimer

Chase Fashion besteedt met grote zorgvuldigheid aandacht aan de juistheid van de gegevens op onze site en in onze mailing/nieuwsbrieven. Onvolledig- en/of onjuistheden, ook in de prijs en in de eigenschappen van de aangeboden artikelen, kunnen ondanks al onze moeite voorkomen. U kunt wat betreft uw bestelling geen aanspraak maken op grond van foutief weergegeven informatie.
Wij wijzigen informatie op de site met regelmaat. Chase Fashion heeft het recht om wijzigingen/actievoorwaarden met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Ook hebben wij het recht om acties voortijdig te beëindigen.
Wij bieden u alle informatie en de producten aan in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.
Wij kunnen niet garanderen dat de kleuren van de kleding die op onze website te zien is exact hetzelfde zijn als in de werkelijkheid. Hoe u de kleur ziet hangt af van de instellingen van uw computer.
Sommige links op onze site leiden naar websites buiten het domein van Chase Fashion. Deze sites zijn geen eigendom van ons. Als u deze links activeert, verlaat u onze website. Hoewel wij zeer selectief zijn in de keuze van sites waarnaar wij doorlinken, zijn wij niet aansprakelijk voor de inhoud en de productkwaliteit van websites buiten het domein van Chase Fashion.
Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met de website/nieuwsbrief.
Mocht u een fout zien waarop u ons wilt attenderen, dan kunt u dit kenbaar maken via ons contactformulier.

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.