Dames
Aantal artikelen:
Sorteren op:

Dames

Maison Scotch is de vrouwelijke tegenhanger van het Amsterdamse Scotch and Soda. Ook de dameslijn is erg eigenzinnig en items zoals die van Maison Scotch vind je in geen enkele andere collectie. Of je nu voor een sterrenprintje kiest of een nautische opdruk, alle items zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een eigen karakter. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de denimlijn…

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1200 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.