Aantal artikelen:
Sorteren op:

MAISON SCOTCH

Maison Scotch is de vrouwelijke tegenhanger van het Amsterdamse Scotch and Soda. Ook de dameslijn is erg eigenzinnig en items zoals die van Maison Scotch vind je in geen enkele andere collectie. Of je nu voor een sterrenprintje kiest of een nautische opdruk, alle items zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een eigen karakter. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de denimlijn…

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.