Heren
Aantal artikelen:
Sorteren op:

Heren

Scotch and Soda is een Amsterdams merk wat zich in eerste instantie richtte op spijkerbroeken. Ondertussen is de collectie flink uitgebreid en vind je allerlei eigenzinnige items, elk seizoen geïnspireerd op een ander thema. Overhemden met print? Check. Kwaliteitjeans? Check. Grofgebreide truien? Check. Basics? Check.

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1200 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.