Ruilen & Retourneren


 Hoe kan ik retourneren?

Het kan natuurlijk zo zijn dat het bestelde artikel toch niet naar wens is. Vanaf het moment dat u de online bestelling in uw bezit heeft, heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te bekijken, te beoordelen en te passen. Bent u niet tevreden over het artikel, omdat het bijvoorbeeld niet past, of omdat het niet naar uw verwachting is, dan kunt u het artikel retourneren. Dit geldt ook voor sale-artikelen.

Ruil/Retourvoorwaarden van een online bestelling

Ruilen of retourneren is bij Chase Fashion geen enkel probleem als voldaan wordt aan de volgende voorwaarden:
1. Binnen 14 dagen na leverdatum;
2. Retourneren met retourformulier;
3. De originele kaartjes en labels nog aan het artikel zitten;
4. Het artikel compleet, niet gebruikt en niet beschadigd is;

Als de artikelen niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden, dan kunt u helaas niet meer ruilen of retourneren. Wij zijn dan genoodzaakt de artikelen naar u terug te sturen.

Retourneren van een bestelling via het postkantoor

U kunt binnen 14 dagen na levering uw pakket retourneren. U stopt alle artikelen die u terug wilt sturen in een pakket en vult het retourformulier dat u heeft ontvangen bij uw bestelling. U geeft het pakket af bij het dichtstbijzijnde postkantoor en betaalt hier de verzendkosten. De verzendkosten (€6,95,-) van het retourneren zijn voor eigen rekening. Bewaar uw afgiftebewijs goed!

U kunt uw retourzending volgen op de Track & Trace pagina van DHL of Post NL, afhankelijk welk postbedrijf u gebruikt om de artikelen retour te zenden. Let wel op, hiervoor heeft u het barcodenummer van de retourzending nodig. Hier kunt u duidelijk zien of uw retourzending al bij ons binnen is.

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen krijgt u een mail ter bevestiging. Wij streven ernaar om het retourbedrag zo spoedig mogelijk naar u over te maken. Mocht u betaald hebben met Mastercard zal onze betaling zichtbaar zijn op uw eerst volgende afschrift.

Retourneren van een bestelling in de winkel/retour betaling

U kunt uw bestelling ook retourneren bij de kassa in onze winkel, Deltapromenade 305 te Den Haag (Chase Concept Store). Hiertoe vult u het bijgeleverde retourformulier volledig in. Dit formulier levert u samen met de artikelen die u wenst te retourneren in bij onze kassa. Hier heeft u de mogelijkheid om de artikelen om te ruilen voor iets anders of uw aankoopbedrag terug te krijgen. Als u in de winkel retourneert, betaalt u uiteraard geen verzendkosten.

Ruilen van de online bestelling

Als u een artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, dan kunt u uw bestelling binnen het termijn van 14 dagen ruilen. Dit kan in de winkel of door een nieuwe bestelling te plaatsen. Het andere artikel kunt u volgens de procedure retourneren.


Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.