Blog

WE ZIJN GEOPEND

We zijn geopend op onze nieuwe locatie in Kijkduin.
Meer informatie

NIEUW Kijkduin: even een update…

Ja je ziet het goed, een nieuwe blog. Oeps, het is alweer even een tijdje geleden dat we een blog hebben gepost… Deze tijdelijke afwezigheid had veel te maken met de verbouwing van Kijkduin. Maar hoe staat het er nu eigenlijk voor?
Meer informatie

3D DESIGNERS EVENT

December is de maand van de cadeaus, feestdagen, het genieten, geven én ontvangen. De zojuist geopende Chase Concept Store, gaat de samenwerking aan met vier vooruitstrevende ontwerpers en organiseert een uniek evenement. Het organiseren van events is een aanpak die past bij de gloednieuwe Chase Concept Store waarbij Volker Vedder zijn klanten wil blijven verwonderen. De komende tijd heeft hij dan ook zeker nog meer events in petto. Op zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00 uur presenteren vier ontwerpers met hun unieke, veelal geprinte, collectie hun ontwerpen die terplekke ook te koop zijn als opvallend kerstcadeau, compleet met cadeauservice.
Meer informatie

DE GROTE VERHUIZING - HOE STAAT HET ERVOOR?

Zoals je ondertussen vast al hebt gemerkt dankzij onze updates en fotodiaries, zit er een grote verhuizing aan te komen. We hebben namelijk onlangs een nieuw pand op Kijkduin erbij gekregen en we zijn dan ook volop bezig om daar een onwijs gave store van te maken. Om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, geven we je nu een kleine sneak peek. Kijk je mee?!
Meer informatie

Fotodiary #51

Het is weer maandag en dat betekent dat we jullie weer gaan verblijden met een gezellig kijkje achter de (winkel)schermen. Het is een drukke week geweest, dus deze diary staat in het teken van veel foto’s en veel gezelligheid! Kijk je mee?
Meer informatie

WALKING IN A WINTER WONDERLAND - O’NEILL SKI-OUTFITS

Het wintersportseizoen staat alweer bijna naast de deur en dus gingen wij alvast de piste op om onze nieuwe wintersportcollectie voor jullie op de foto te zetten. En we kunnen alvast verklappen, kleurrijk zijn de outfits zeker!
Meer informatie

Fotodiary #50

Het is ongelooflijk hoe snel de tijd voorbij vliegt: we zijn alweer toe aan onze 50e fotodiary! Deze week was er weer veel reuring in de winkel, aangezien er een hoop aan het veranderen is… Are you ready?!
Meer informatie

LOOK VAN DE MAAND - NOVEMBER

De feestdagen staan alweer bijna naast de deur en dus is het tijd voor een winterse look van de maand. Want ook in november kunnen die temperaturen in een rap tempo ineens heel erg zakken… Met deze look hou je jezelf in ieder geval goed warm én zie je er super stylish uit!
Meer informatie

Fotodiary #49

Picture time! Het is weer maandag en dat betekent maar één ding: tijd voor de fotodiary! We laten je weer een kijkje achter onze schermen zien met een heleboel foto’s van de afgelopen week. Ben je er klaar voor?!
Meer informatie

1 ITEM, 3 MANIEREN - VELVET BROEK

Er zijn soms van die items waar je helemaal weg van bent, maar waarvan je niet zeker weet hoe je ze het beste kunt combineren. Daarvoor hebben wij de rubriek ‘1 item, 3 manieren’ in het leven geroepen! Dit keer draait het om een trend waar je absoluut niet omheen kunt dit seizoen: de velvet broek.
Meer informatie

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.