Terug naar overzicht

Fotodiary #50

Het is ongelooflijk hoe snel de tijd voorbij vliegt: we zijn alweer toe aan onze 50e fotodiary! Deze week was er weer veel reuring in de winkel, aangezien er een hoop aan het veranderen is… Are you ready?!

Misschien heb je het al gezien toen je op Kijkduin was: de eerste hijskranen en sloopmachines zijn al gespot! En ja, ze zijn al druk in de weer geweest...

… namelijk met het slopen van de eerste gebouwen! Het eerste pand wat werd aangepakt is het pand waar restaurant The Fish Club in huisde. Wel een vreemd gezicht zo, vind je niet?


Toch levert Kijkduin nog steeds hele mooie plaatjes op! Onze Ronald moest voor een klusje op het dak zijn en maakte gelijk deze prachtige foto - zelfs zonder strandzicht is Kijkduin zo slecht nog niet!


Heb je onze blog afgelopen week gelezen? We zetten onze Savannah op de foto in een heerlijk warme outfit, want daar kunnen we wel wat inspiratie voor gebruiken met dit regenachtige en koude weer!


Ook onze skicollectie is behoorlijk aangevuld afgelopen week: we kregen enorm veel dozen binnen met behoorlijk wat nieuwe, super toffe items. Kom je snel een kijkje nemen?Jaja, ook dit weekend was er weer een heus evenement op Kijkduin: de intocht van Sinterklaas! Ook bij ons in de winkel mochten we de goedheiligman ontvangen en daarom konden de etalages natuurlijk niet achterblijven. Je vindt nu ook heel wat pakjes bij Chase Kidz in de etalage, naast de super toffe outfits natuurlijk!Niet alleen kregen we de Sint op bezoek, ook dit stoere Pietje kwam bij ons langs in de winkel! En dat moest natuurlijk even worden vastgelegd, want zo’n mooi Pietje zien we niet vaak!


Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.