Terug naar overzicht

DE GROTE VERHUIZING - HOE STAAT HET ERVOOR?

Zoals je ondertussen vast al hebt gemerkt dankzij onze updates en fotodiaries, zit er een grote verhuizing aan te komen. We hebben namelijk onlangs een nieuw pand op Kijkduin erbij gekregen en we zijn dan ook volop bezig om daar een onwijs gave store van te maken. Om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, geven we je nu een kleine sneak peek. Kijk je mee?!

VERVEN

We hebben al onze mankracht ingezet om de store tot een succes te maken. Ja, echt iedereen! Zelfs onze Volker heeft de handen uit de mouwen gestoken en de muren voorzien van een goede lik verf. En we kunnen je vertellen, met een nieuw pand zo groot als dat van ons, is ‘ie daar wel even mee bezig geweest...


SPIJLEN OP MAAT

Wat natuurlijk absoluut niet mag ontbreken in een nieuwe store zijn de spijlen voor de beveiliging. Die moesten uiteraard wel nog even op maat gemaakt worden en daar sprongen toch een boel vonken vanaf! Gelukkig hoefden onze teammembers dat klusje niet zelf op te knappen...



ELEKTRA OPHANGEN

Ook niet geheel onbelangrijk: de elektra! We willen immers wel dat jullie al onze toffe items goed kunnen bekijken en ook het afrekenen van je nieuwe aankopen wordt wel erg lastig zonder elektriciteit. Maar, no worries, want ook hier is hard aan gewerkt de laatste tijd!



MAGAZIJN BOUWEN

Achter de schermen moet natuurlijk ook alles goed verlopen en dus is er ook een hoop energie gestoken in de inrichting van ons magazijn. Daar zien jullie als klanten natuurlijk niet zoveel van, maar dat is ook één van de essentiële onderdelen van het runnen van een succesvolle store. Laten we dus hopen dat dit veel goeds beloofd!



BEHANGEN

Wist je dat onze teammembers naast verkopen ook heel goed kunnen behangen? De pashokjes in ons nieuwe pand moeten er natuurlijk ook heel vrolijk en fashionable uitzien en dus hebben we ons team ingeschakeld om de hokjes te voorzien van leuke behangetjes. En dat hebben ze heel goed gedaan! Kom je het resultaat binnenkort bewonderen?



SPULLEN VERHUIZEN

Niet alleen aan het pand zelf moest veel gedaan worden, ook de inrichting moet natuurlijk van scratch worden opgebouwd. Daarom hielpen deze mannen ons met het verplaatsen van de stellingen waar onze collecties straks op worden geshowd. Want je begrijpt natuurlijk dat wij best onze handen uit de mouwen willen steken, maar zulke zware stellages een beetje teveel van het goede zijn!






Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.