Terug naar overzicht

1 ITEM, 3 MANIEREN - VELVET BROEK

Er zijn soms van die items waar je helemaal weg van bent, maar waarvan je niet zeker weet hoe je ze het beste kunt combineren. Daarvoor hebben wij de rubriek ‘1 item, 3 manieren’ in het leven geroepen! Dit keer draait het om een trend waar je absoluut niet omheen kunt dit seizoen: de velvet broek.




Voor de eerste outfit hebben we gekozen voor een semi-nette look in hetzelfde kleurenpalet als de donkerblauwe broek. Zo combineerden we hem met een rood-blauw geruite blouse van ONLY en een klassieke donkerblauwe jas van Vero Moda. Door de opvallende broek te combineren met een semi-nette blouse en nette jas, kun je de broek op een low-key en toch degelijke manier dragen. Wij vonden het heel leuk om toch een speels element in de outfit terug te laten komen, wat we dan ook hebben gedaan door de look af te maken met zwarte enkellaarsjes met zilveren sterren van Supertrash. Alhoewel de sterren de laarsjes een wat funky look geven, zijn ze prima geschikt voor een semi-nette look zoals deze.



Wil je de fluwelen broek op een wat feestelijkere manier dragen? Daar leent ‘ie zich natuurlijk perfect voor! Dankzij de luxueuze stof is deze donkerblauwe broek ideaal voor een leuk feestje. Wij combineerden hem met een donkerblauwe top met lange mouwen en een uitgesneden hals van ONLY en de meest fluffy, grijze teddyjas van Supertrash. Dankzij het matchen van de chiffonachtige top met de velvet broek krijgt je look een super feestelijke uitstraling. Die maak je natuurlijk helemaal af met de fijne, wollen jas die ook nog eens heel chique touch heeft. Maak je klaar om de show te stelen op jouw party met deze super toffe look!


Draag jij liever een wat stoerdere look? Dat is met deze fluwelen broek ook absoluut geen probleem! De donkerblauwe velvet broek kan namelijk heel goed gecombineerd worden met dit shirtje met legergroen/blauwe sterrenprint en dit bijpassende zwart leren jasje. Door de vrouwelijke, fluwelen broek te combineren met een stoer item zoals dit leren jasje van Supertrash, zorg je er niet alleen voor dat de kleuren en texturen van beide items goed naar voren komen, maar creëer je een echte badass look voor jezelf. De top met de sterrenprint maakt de look helemaal af dankzij het zowel stoere als vrouwelijke printje. Wat wil je nog meer?!

Welke van de twee outfits is jouw favoriet? Laat het ons weten via onze Facebookpagina!

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.