Terug naar overzicht

Fotodiary #51

Het is weer maandag en dat betekent dat we jullie weer gaan verblijden met een gezellig kijkje achter de (winkel)schermen. Het is een drukke week geweest, dus deze diary staat in het teken van veel foto’s en veel gezelligheid! Kijk je mee?Zodra de wintermaanden in zicht komen, gaan wij in de winkel al druk aan de slag met de wintervoorbereidingen. En wat mag dan absoluut niet vergeten worden? Precies: de etalages! Om een etalage helemaal naar onze zin te krijgen, maken we daar eerst een schets van om onze ideeën alvast wat te kunnen visualiseren.Om vervolgens hard aan de slag te gaan om de schets te realiseren. Hier zie je hoe onze Naomi kundig een meubelstuk een likje verf geeft zodat deze precies past in het plaatje van hoe we onze etalages wilden hebben. Hoe mooi is deze kleur?!


En het uiteindelijke resultaat! Lang leve spuitsneeuw! Onze meiden hebben hard gewerkt om een kerstsfeer in de winkel en etalage te creëren en dat is goed gelukt - al zeggen we het zelf! Kom je snel een kijkje nemen in ons Winter Wonderland?Alhoewel we heel blij zijn met onze locatie aan het strand, het is niet bepaald de juiste omgeving voor het showen van ski- en snowboardkleding. Daarom gingen wij bij de Uithof de sneeuwbaan op om 4 toffe outfits voor je vast te leggen. Misschien heb je ze wel al voorbij zien komen in onze blog van vorige week? Hoe dan ook stonden Mats en Rick flitsend op de foto in onze felgekleurde ski-outfits!Heb jij onze Volker al gespot? Je kunt hem vinden in het Kijkduin Magazine, waar hij een aantal vragen beantwoordt over de verbouwing van Kijkduin. Zoals blijkt uit het stukje is Volker heel enthousiast over de veranderingen en dat geldt ook voor ons! Benieuwd wat er nu precies gaat gebeuren met Chase? Dat kun je lezen in deze blog.Maar voordat de grote verbouwing eraan komt, zijn wij druk bezig met de opening van een nieuw pand op Kijkduin. Vandaar dat je misschien wel eens dit soort taferelen ziet als je een bezoekje brengt aan één van onze winkels. Er wordt namelijk druk heen en weer gesjouwd met stellages en andere winkelbenodigdheden. Maar, we kunnen je alvast beloven, het resultaat is het allemaal waard!Niet alleen ons nieuwe pand staat in de steigers, ook het personeel wordt zo nu en dan door elkaar onder handen genomen! We gaan immers niet de winkelvloer op als we er niet van top tot teen fantastisch uitzien. Gelukkig hebben we onze eigen ‘in-house’ styling en staan onze teammembers dagelijks met compleet gestyled uiterlijk in de winkel! Hoe leuk is dat?!

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.