Terug naar overzicht

Fotodiary #49

Picture time! Het is weer maandag en dat betekent maar één ding: tijd voor de fotodiary! We laten je weer een kijkje achter onze schermen zien met een heleboel foto’s van de afgelopen week. Ben je er klaar voor?!

Heb je onze nieuwe collectie voor de allerkleinsten al gezien? Met deze grijs/blauwe setjes komt jouw kleine man al van jongs af aan fashionable voor de dag dankzij het super leuke stropdasprintje. Kom je snel bij ons langs?

Vonden jullie het ook zo koud afgelopen week? Wij hebben zelfs alweer voor het eerst moeten krabben ‘s ochtends! Gelukkig hebben we genoeg warme items in de winkels om te zorgen dat we hier niet bevriezen...

Het was dan ook hoog tijd om de zwembroeken in te pakken! En met goede reden, want we krijgen weer een heleboel ski- en snowboardkleding binnen de komende periode en daar moet natuurlijk plek voor worden gemaakt. Wij zijn er in ieder geval klaar voor, dus kom maar op met die warme outfits!Ook de rest van onze collectie komt steeds meer in het teken te staan van warme, wollige items. Kies bijvoorbeeld voor zo’n heerlijke warme trui of een super toffe gele winterjas. Koud krijg je het zeker niet! En je loopt er natuurlijk ook nog fashionable bij… ;)

Hoe super awesome is dit té leuke setje? Kleine Vano hier is van top tot teen gekleed in een Chase outfitje en wij zijn heel eerlijk: we zijn verliefd!

Er komt weer iets heel leuks aan binnenkort! Afgelopen week had ons marketingteam een afspraak voor het plannen van een super leuk kids-evenement. Wij hebben er alvast heel veel zin in - hou onze Facebookpagina in de gaten!

Ook tijdens de shoots voor de blog is het altijd een gezellige boel, dat is wel duidelijk! Omdat wij van het marketingteam altijd vragen om een liggende foto voor de algemene blogpagina, konden de meiden het niet laten om een foto van onze Lianne te maken terwijl zij prinsheerlijk op de grond ligt buiten. Niet helemaal wat we bedoelden...

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.