Terug naar overzicht

3D DESIGNERS EVENT

December is de maand van de cadeaus, feestdagen, het genieten, geven én ontvangen. De zojuist geopende Chase Concept Store, gaat de samenwerking aan met vier vooruitstrevende ontwerpers en organiseert een uniek evenement. Het organiseren van events is een aanpak die past bij de gloednieuwe Chase Concept Store waarbij Volker Vedder zijn klanten wil blijven verwonderen. De komende tijd heeft hij dan ook zeker nog meer events in petto. Op zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00 uur presenteren vier ontwerpers met hun unieke, veelal geprinte, collectie hun ontwerpen die terplekke ook te koop zijn als opvallend kerstcadeau, compleet met cadeauservice.


Tjielp Design is de ontwerpstudio van designer Anna Ruiter, die met inspirerende producten consumenten met een frisse blik naar de wereld om hen heen wil laten kijken. Anna heeft een technische achtergrond (TU Delft) en houdt ervan om met nieuwe materialen en technieken te werken en deze te combineren met meer traditionele methodes. Je ziet dit vooral terug in de sieraden die gemaakt worden met een lasersnijder en 3D-printer, maar ook in de meubels van bamboe.
www.tjielpdesign.nl
Concept R is het jonge lifestyle merk van ontwerper, Robin de Pruyssenaere. Als wielrenner en productontwerper heeft hij een unieke collectie wielersieraden ontworpen voor de échte wielerliefhebber. De productrange bestaat uit manchetknopen, hangers, ringen en dasspelden, allemaal geïnspireerd op fietsen waar Robin regelmatig op rijdt.
www.concept-r.nlDeze ontwerper dook even terug in de tijd met als resultaat een vlinderdas in een lagere resolutie. Vervolgens deed hij een extra vertaalslag in een wireframe. En dat maakt dat de vlinderdas een nieuwe, eigentijdse look heeft gekregen met een strak en open lijnenspel. De vlinderdas is heel gemakkelijk te dragen op de bovenste knoop van een overhemd en is verkrijgbaar in brons, zilver, goud (plated) en nylon in uiteenlopende kleuren.
www.nielsverschuren.comOntwerper Mirjam du Maine maakt alweer enkele jaren 3D-geprinte sieraden met gevoel voor detail en luxe materiaal. Die gewenste uitstraling bereikt ze door haar ontwerpen eerst in een 3D-print van was te maken om ze vervolgens te gieten in edelmetalen zoals zilver en goud. Een mooie samensmelting van moderne techniek en oude ambacht. Flower Your Day is een volwaardige collectie, waarbinnen - zoals de naam doet vermoeden - alle ontwerpen iets met een bloem hebben.
www.mainlymirjam.nlUnieke items en één heuse cadeauservice
Alle ontwerpers zijn met hun producten tijdens het event aanwezig. Zit er niets van je gading tussen de unieke items. Het customizen van jouw cadeau is ook zeer goed mogelijk.

Chase Concept Store heeft speciaal voor de feestdagen de cadeauservice in het leven geroepen. Niet alleen als je een ander een onvergetelijk cadeau wilt schenken, net zo goed voor klanten die zich bijzonder willen voelen.

Praktische informatie
Wat?                     Designers event
Waar?                   Deltaplein 530-534, 2554 GH Den Haag
Wanneer?            Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00 uur
Meer info?            www.chaseconceptstore.nlOver ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.