Terug naar overzicht

LOOK VAN DE MAAND - NOVEMBER

De feestdagen staan alweer bijna naast de deur en dus is het tijd voor een winterse look van de maand. Want ook in november kunnen die temperaturen in een rap tempo ineens heel erg zakken… Met deze look hou je jezelf in ieder geval goed warm én zie je er super stylish uit!


Er is niets lekkerder dan in de koudere maanden een heerlijke warme outfit dragen die niet alleen lekker zit, maar ook nog eens super tof staat! Daarom hebben we deze Diesel x Only look voor je gecreëerd, die onze Savannah je hier laat zien. De grijze cropped sweater Diesel met daarop de tekst ‘Love more ’past perfect bij de stoere gecoate broek met kniepatches van Only - de items zijn niet alleen comfortabel, maar ook heel fashionable. Toch is het dragen van alleen een sweater met dit weer wel erg fris, en dus hebben we onze Savannah ingepakt in dit oversized vest van Only met een faux fur capuchon. Hadden we al gezegd dat ‘ie super comfortabel is?!



Een outfit is niet af zonder op de details te letten, right? Deze grijze sweater, die in eerste instantie heel simpel lijkt, heeft een heel leuk gekleurd detail in de nek, namelijk het Diesel-logo in verschillende gekleurde hartjes. Om een beetje in de kleurtjes te blijven kozen we ervoor om de outfit af te maken met een paar stoere, gekleurde gympies van Diesel, gewoon omdat ze zo tof zijn en zo lekker zitten.



En, wat vind jij? Fijn lookje toch? Laat ons weten wat je ervan vindt via onze Facebook-pagina!

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.