Aantal artikelen:
Sorteren op:

Los, zwierig en van chiffon of juist getailleerd met boord en knoopjes? In onze collectie vind je allerlei soorten blouses voor zowel jong als oud. Kies voor basic wit of ga juist voor een leuke print of een fijn streepjespatroon… je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Combineer hem bijvoorbeeld met een stoere jeans voor een nonchalante look of juist met een vrouwelijke rok als je voor een chique outfit wilt gaan. Het dragen van een blouse zorgt er in ieder geval voor dat je look een feminine touch krijgt!

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.