Aantal artikelen:
Sorteren op:

Tunieken

10 days Tunic 10DAYS
10DAYS
10 days Tunic
€ 169,90 € 85,00
10 days Tunic 10DAYS
10DAYS
10 days Tunic
€ 169,90 € 85,00
TUNIQUE FOLLIE DI GARBO Carte Blanche
FOLLIE DI GARBO
TUNIQUE Carte Blanche
€ 85,00 € 10,00
  • van 1
Houd jij van zwierig, flowy en losvallend? Dan zijn deze tunieken echt iets voor jou! Ze zijn niet alleen heel stylish en makkelijk te combineren, maar door de losse pasvorm ook nog super comfortabel. Onze collectie zit dan ook vol met heerlijke items die top zijn voor een nonchalante look. Denk bijvoorbeeld aan de tuniekjes van YAYA of Vero Moda, die niet alleen garant staan voor een comfy gevoel, maar ook een fashionable uitstraling. Ook de tunieken van O'Neill kunnen absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast; ideaal voor als je de zon gaat opzoeken en even iets over je zwemkleding wilt dragen!


Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 800 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa DHL
Divide