Heren
Aantal artikelen:
Sorteren op:

Heren

Replay
REPLAY
Replay
€ 125,00
  • van 34

Herenmode is al lang niet meer ondergewaardeerd!

Juist ook voor mannen gebeurt er heel veel in de fashion wereld! En dat is goed nieuws, vinden wij bij Chase Fashion. Wij hebben in onze online shop enorme keuze herenkleding voor heel veel mannelijke stilgroepen, zoals Trendy, Relaxed of Modern . Of het nu gaat voor een outfit voor een avond stappen of casual kleding voor alledag. Broeken, truien, T-shirts, jassen, overhemden, vesten, jeans en wintersportkleding. En dan hebben we ook nog oneindig veel items voor al die verschillende seizoenen...en niet te vergeten jouw zon vakanties!

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 800 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa DHL
Divide