Aantal artikelen:
Sorteren op:

Met vier winkels aan het strand kan een badmodecollectie natuurlijk niet ontbreken! Je kunt bij ons dan ook je bikini of zwembroek shoppen en daarmee gelijk gaan genieten van een dagje strand. Natuurlijk is ook onze online collectie compleet up to date. Shop daarom een gave swimshort van O'Neill of Superdry, of natuurlijk een bikini of badpak van dezelfde merken. Ook voor de (aller)kleinsten hebben we zwemkleding in onze collectie, namelijk van merken als Vingino en Name It. Zonvakantie op de planning? Bij Chase slaag je ongetwijfeld voor het hele gezin!

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.