Aantal artikelen:
Sorteren op:

Ook al staat Chase Fashion bekend om zijn jeans, we hebben naast spijkerbroeken ook allerlei andere broeken in ons assortiment! Denk bijvoorbeeld aan chino’s, joggingbroeken, gecoate broeken, losvallende broeken en jumpsuits - voor ieder wat wils! Of je nu op zoek bent naar een super comfy model voor een casual look of een net exemplaar voor een sophisticated look, met broeken in de collectie van merken als Supertrash, NIKKIE, Cast Iron, PME Legend en ONLY slaag je gegarandeerd. Maak je outfit vervolgens af met een gave sneaker of een leuke laars and you’re good to go!

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.