Aantal artikelen:
Sorteren op:

Overhemden

  • van 3
Een overhemd komt tegenwoordig in allerlei kleuren en prints. Natuurlijk vind je ook nog steeds het klassieke overhemd in onze collectie, maar je kunt ook niet meer om de drukke prints en jeansoverhemden heen. Combineer een klassiek wit overhemd met een mooie (gekleurde) pantalon voor een chique look of kies juist voor een stoer denim shirt in combinatie met een gescheurde jeans voor een stoere uitstraling. Je kunt natuurlijk ook een fijne sweater over je overhemd dragen voor een laidback look. Waar ga jij voor?

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 800 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa DHL
Divide