Aantal artikelen:
Sorteren op:

Sweaters

Nonso VINGINO
VINGINO
Nonso
€ 54,99 € 44,00
Nodus VINGINO
VINGINO
Nodus
€ 44,99 € 36,00
Mats Hoody NP FASHION BV
NIK & NIK
Mats Hoody NP FASHION BV
€ 59,95 € 45,00
Marvin Jacket NP FASHION BV
NIK & NIK
Marvin Jacket NP FASHION BV
€ 59,95 € 45,00
  • van 2
Niets is lekkerder dan wegkruipen in je sweater op een koude dag, right? Gelukkig kun je er met de sweaters die wij in onze collectie hebben nog steeds super stylish uitzien. Kies je voor een casual exemplaar, een met een opvallend printje, een basic (v-neck) sweater of ga je liever voor een fijne hoodie? Met merken als Superdry, O'Neill, Dstrezzed, Scotch & Soda en NIKKIE in de collectie weet je in ieder geval zeker dat je sweater niet alleen super comfortabel is, maar er ook nog eens heel leuk uit ziet. Welke is jouw favoriet?

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 800 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Of je nou 's ochtends vroeg of 's avonds laat wilt winkelen, de keuze is aan jou. De Chase-winkels zijn namelijk zeven dagen per week geopend van *10.00 tot 21.00 uur. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa DHL
Divide