Meisjes
Aantal artikelen:
Sorteren op:

Meisjes

Amilla VINGINO
VINGINO
Amilla
€ 59,95
Lorianne VINGINO
VINGINO
Lorianne
€ 49,95
Sibel VINGINO
VINGINO
Sibel
€ 54,95
Obiene VINGINO
VINGINO
Obiene
€ 59,95
Nikki VINGINO
VINGINO
Nikki
€ 54,95
Jynep VINGINO
VINGINO
Jynep
€ 34,95
Amayka Girls VINGINO
VINGINO
Amayka Girls
€ 54,95
Valerien VINGINO
VINGINO
Valerien
€ 19,95
Bijeou MM VINGINO
VINGINO
Bijeou MM
€ 29,99
Parilla VINGINO
VINGINO
Parilla
€ 34,99
Hanneke VINGINO
VINGINO
Hanneke
€ 24,99
Haily VINGINO
VINGINO
Haily
€ 24,99
Harlijn VINGINO
VINGINO
Harlijn
€ 24,99
Dalila VINGINO
VINGINO
Dalila
€ 49,95
Pippi VINGINO
VINGINO
Pippi
€ 45,00
Ronja VINGINO
VINGINO
Ronja
€ 29,95
Kajanne DDD VINGINO
VINGINO
Kajanne DDD
€ 34,95
Becky MM VINGINO
VINGINO
Becky MM
€ 39,95

Niets is zo leuk als online kleding shoppen voor je kind!

Elk seizoen ben je hier in een oogopslag op de hoogte van de nieuwe collecties van de leukste merken zoals Name It, Vingino, Scotch R'Belle, O'Neill en nog veel meer. Bij Chase Fashion Online vind je de leukste kinderkleding van de mooiste merken.
Kies voor de stijlen die jouw kind laten opvallen. Het is leuk wanneer ze er net een beetje anders uitzien dan de rest van de klas en ze met de jaren een eigen stijl ontwikkelen. Broeken, sweaters, T-shirts, tops, mooie jassen die je allemaal met elkaar kunt combineren. De meisjes kunnen zich uitleven met hippe jeans, vesten, sweaters en stoere jassen.

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1200 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.