Meisjes
Aantal artikelen:
Sorteren op:

Meisjes

  • van 14

Niets is zo leuk als online kleding shoppen voor je kind!

Elk seizoen ben je hier in een oogopslag op de hoogte van de nieuwe collecties van de leukste merken zoals Name It, Vingino, Scotch R'Belle, O'Neill en nog veel meer. Bij Chase Fashion Online vind je de leukste kinderkleding van de mooiste merken.
Kies voor de stijlen die jouw kind laten opvallen. Het is leuk wanneer ze er net een beetje anders uitzien dan de rest van de klas en ze met de jaren een eigen stijl ontwikkelen. Broeken, sweaters, T-shirts, tops, mooie jassen die je allemaal met elkaar kunt combineren. De meisjes kunnen zich uitleven met hippe jeans, vesten, sweaters en stoere jassen.

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 800 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Of je nou 's ochtends vroeg of 's avonds laat wilt winkelen, de keuze is aan jou. De Chase-winkels zijn namelijk zeven dagen per week geopend van *10.00 tot 21.00 uur. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa DHL
Divide