Aantal artikelen:
Sorteren op:

Wintersport

Ben jij een echte wintersportfanaat? Onze collectie aan ski- en snowboardkleding is erg uitgebreid: of je nu van basic kleuren of felle printjes houdt, je kunt sowieso slagen binnen onze collectie! Dankzij onze enorme collectie aan O'Neill ski- en snowboardwear weet je zeker dat je een outfit kunt vinden die niet alleen onwijs lekker zit, maar ook nog perfect bij je past. Kies jij voor een effen (felle) outfit of combineer je liever een item met een kekke print met een item met een eyecatching kleurtje? Alles is mogelijk!

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 800 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.