Terug naar overzicht

WALKING IN A WINTER WONDERLAND - O’NEILL SKI-OUTFITS

Het wintersportseizoen staat alweer bijna naast de deur en dus gingen wij alvast de piste op om onze nieuwe wintersportcollectie voor jullie op de foto te zetten. En we kunnen alvast verklappen, kleurrijk zijn de outfits zeker!Als de modellen zoveel op elkaar lijken, kun je ze natuurlijk niet op de foto zetten zonder matchende outfits. Daarom kozen we ervoor om ze allebei de piste op te sturen met een blauw met rode outfit aan. Mats (rechts) draagt een ski-jas met tweetonige blauwe print en kleine rode details op een felrode skibroek. Door de combinatie van het blauw en rood zorg je er zeker voor dat je zichtbaar bent op de piste. Natuurlijk helpt de speelse rood met blauwe muts daar ook bij! Om de outfit af te maken kun je de matchende rood-blauwe handschoenen bij de set dragen - niet alleen heerlijk warm, maar ook nog eens heel fashionable. Rick (links) draagt dezelfde kleurencombinatie, maar dan nét wat anders. Hij heeft een felrode jas aan, gecombineerd met een helblauwe broek en een matchende pullover. Ook hij blijft heerlijk warm op de piste dankzij de felblauwe muts en bijpassende handschoenen. Alhoewel de kleuren één geheel lijken te vormen, maken de jongens toch de blits op de skipiste en steken de kleuren perfect bij elkaar af bij beide outfits.Natuurlijk hebben we nog meer kleuren in ons nieuwe assortiment dan rood en blauw. Denk bijvoorbeeld aan oranje! Als het thema ‘opvallen op de piste’ is, mag deze set ook absoluut niet ontbreken. Zo zie je Rick hier in een blauw met oranje ski-jas die niet alleen super tof is om te zien, maar ook nog eens heel functioneel is en super comfortabel zit. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het heel bont te maken, maar wij kozen er in dit geval voor om de jas te combineren met een donkerblauwe broek. Natuurlijk konden we het alsnog niet laten om nog wat oranje in de outfit terug te laten komen en dus gaven we Rick deze fluffy oranje met blauwe muts om de outfit af te maken.Niet zo’n fan van oranje of rood, maar wel into felle kleurtjes? Dan ga je deze outfit te gek vinden! Niets zal namelijk meer opvallen tijdens het skiën dan deze felgele skibroek. Nu kun je er natuurlijk voor zorgen dat niemand meer om je heen kan tijdens je wintersportvakantie door er een net zo felle jas op te dragen, maar wij besloten dat we de broek het beste konden combineren met een jas die wel matcht dankzij de gele details, maar net iets minder heftig is dankzij de jas met legergroene, bruine en zwarte details. Mats is hoe dan ook goed zichtbaar op de piste in deze super toffe set, die we hebben afgestyled door hem er een donkergrijze muts en een paar zwarte handschoenen bij te laten dragen. We vonden de broek en de jas met details namelijk wel opvallend genoeg zonder fluorgele accessoires, jij?

Welke set zou jij het liefste dragen tijdens de wintersport? Laat het ons weten via onze Facebookpagina!

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.