Terug naar overzicht

NIEUW Kijkduin: even een update…

Ja je ziet het goed, een nieuwe blog. Oeps, het is alweer even een tijdje geleden dat we een blog hebben gepost… Deze tijdelijke afwezigheid had veel te maken met de verbouwing van Kijkduin. Maar hoe staat het er nu eigenlijk voor?

We horen nog veel geruchten en vragen over of Chase Fashion in Kijkduin zal blijven. Daarom willen we nogmaals benadrukken: Chase Fashion BLIJFT in Kijkduin! Sterker nog, we hebben een nieuw en groter pand erbij gekregen op het Deltaplein!

De verbouwing van ons nieuwe pand is volop in gang. Langzaam maar zeker wordt het een onwijs gave store en we kunnen niet wachten totdat we jullie in deze nieuwe winkel kunnen verwelkomen. Helaas laat deze onthulling nog even op zich wachten. Naar verwachting zullen we begin 2020 opengaan op de nieuwe locatie. Maar geloof ons: het zal het wachten meer dan waard zijn! 

En tot die tijd dan…?
Ook tijdens de verbouwing van ons nieuwe pand, kun je gewoon bij ons terecht, zowel online als offline! In onze oude, vertrouwde winkels staan we zoals altijd voor je klaar met een groot aanbod, persoonlijk advies en uiteraard een brede glimlach!

Momenteel staan we met plezier voor je klaar op de volgende locaties:

CHASE CONCEPT STORE
Deltaplein 530-534
2554GH
Den Haag

CHASE OUTLET / BEACHFACTORY
Deltaplein 520-523
2554 GG
Den Haag

CHAZE KIDZ
Deltaplein 413-415
2554 GG
Den Haag


We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.