Blog

Look van de maand - Oktober

Het is alweer oktober en dat houdt uiteraard in dat we een nieuwe look van de maand voor je hebben samengesteld. Maar hij is nét even iets anders dan normaal - met zoveel leuke flared broeken binnen was het namelijk heel lastig keuzes maken…
Meer informatie

Fotodiary #43

Het is alweer de eerste week van oktober! We hebben weer een nieuw rijtje foto’s van afgelopen week voor je klaar staan om je een kijkje bij ons achter de schermen te geven. Kijk je mee?
Meer informatie

KIJKDUIN 2.0 - WAT ZIJN DE PLANNEN?

Het begint eraan te komen… de verbouwing van Kijkduin. Het heeft even op zich laten wachten, maar langzamerhand komen de veranderingen toch écht in zicht! Maar nu is de grote vraag natuurlijk: wat houdt dat in voor Chase?
Meer informatie

Fotodiary #42

Ben jij klaar voor weer een nieuw foto-overzicht? Deze week geven we je weer een kijkje achter onze schermen, en we kunnen je alvast vertellen dat het niet bepaald een rustige week is geweest… Are you ready?!
Meer informatie

EEN ITEM, DRIE MANIEREN - FAUX FUR COAT

Nu het toch wel erg koud en regenachtig begint te worden, is het hoog tijd om de winterjassen tevoorschijn te halen! Een goede reden dus om deze faux fur coat op drie verschillende manieren te stylen, zodat je kunt zien dat faux fur - en ook een panterprint - helemaal niet ordinair hoeft te zijn!
Meer informatie

Fotodiary #41

Een nieuw foto-overzicht zo op deze regenachtige maandagochtend! Afgelopen week stond in het teken van vergaderingen, personal shop-afspraken en voorbereidingen op winterse sferen… Kijk je mee?
Meer informatie

Battle of the Outfits #3

In deze rubriek gaan we iedere maand twee outfits tegenover elkaar zetten die samen de ‘Battle of the Outfits’ in gaan. Je kunt via onze Facebookpagina vervolgens stemmen op je favoriete outfit, of natuurlijk je liefde voor beide outfits uitdrukken! Kijk je mee?
Meer informatie

Fotodiary #40

Another week, more pictures! Ook afgelopen week hebben onze teammembers weer leuke kiekjes gemaakt om jou een kijkje achter de Chase-schermen te geven. Van nieuwe collecties tot etalages en marktkraampjes, ze hebben van alles voor je vastgelegd. Kijk je mee?
Meer informatie

Look van de maand - September

Het is de eerste week van september en dat houdt in dat het tijd is voor een nieuwe look van de maand! Omdat we natuurlijk langzaam richting het najaar gaan kruipen, hebben we een outfit voor je samengesteld die je zowel als het koud en regenachtig is en als het warm is kunt dragen. Kijk je mee?
Meer informatie

Fotodiary #39

Zou jij bij ons een kijkje achter de schermen willen? Dan moet je deze post écht lezen! Wij laten je namelijk zien wat er zich afgelopen week bij ons op de winkelvloer heeft afgespeeld met een paar leuke kiekjes. Kijk je mee?
Meer informatie

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.