Chase Concept Store: Het nieuwe winkelen in Kijkduin

Het heeft even geduurd maar het is eindelijk zover. Onze nieuwe Chase Concept Store is geopend. We zijn er super trots op en verwelkomen jullie graag om onze winkel te bekijken.

Adres
Deltapromenade 305
2554 GX Den Haag


Chase concept store


De Chase Concept Store staat voor het nieuwe winkelen in Kijkduin. In onze conceptstore vind je een compleet aanbod aan dames- en heren mode volgens de laatste trends van merken als YAYA, O'Neill, Summum, Only, Replay, Scotch & Soda, PME Legend en vele andere. Naast deze ruime collectie, vind je ook trendy cadeaus en woonaccessoires en staat er een personalshopper voor je klaar. In ons Chase Café kan je terecht voor een heerlijke kop koffie of thee in combinatie met gebak. Onze baristas maken de lekkerste creaties voor je klaar, die je kunt nuttigen in ons café of op ons terras. Onze concept store geeft je een goede indruk van ons nog grotere winkelformule die in 2020 een prominente plek krijgt in het nieuwe winkelcentrum in Kijkduin. Dit nieuwe winkelcentrum op het Deltaplein zal de plek zijn om een strand bezoek te combineren met een dagje uit. 
 
Onze nieuwe Chase Concept Store is geopend. We zijn er super trots op en verwelkomen jullie graag om onze winkel te bekijken.

Adres
Deltapromenade 305
2554 GX Den Haag


Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1500 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.