Chase Concept Store: Het nieuwe winkelen in Kijkduin

De Chase Concept Store staat voor het nieuwe winkelen in Kijkduin. In onze conceptstore vind je een compleet aanbod aan dames- en heren mode volgens de laatste trends van merken als Diesel, G-star, Only, Replay, Scotch & Soda, Supertrash en vele andere. Naast deze ruime collectie, vind je ook trendy cadeaus en woonaccessoires en staat er een personalshopper voor je klaar. 


In ons Chase Café kan je terecht voor een heerlijke kop koffie of thee in combinatie met gebak. Onze baristas maken de lekkerste creaties voor je klaar, die je kunt nuttigen in ons café of op ons terras. 


Onze concept store geeft je een goede indruk van ons nog grotere winkelformule die in 2019 een prominente plek krijgt in het nieuwe winkelcentrum in Kijkduin. Dit nieuwe winkelcentrum op het Deltaplein zal de plek zijn om een strand bezoek te combineren met een dagje uit. 
 
In de tussentijd geven wij je de ultieme shopping experience in onze conceptstore op Deltaplein 530-534 in Kijkduin.
The making off

Zoals je ondertussen vast al hebt gemerkt dankzij onze updates en fotodiaries, zit er een grote verhuizing aan te komen. We hebben namelijk onlangs een nieuw pand op Kijkduin erbij gekregen en we zijn dan ook volop bezig om daar een onwijs gave store van te maken. Om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, geven we je nu een kleine sneak peek. Kijk je mee?!

Ondanks zwaar weer in retailland bouwen we bij Chase Fashion verder aan onze toekomst in Kijkduin. Zo verhuizen we eind maart 2019 met een uitgebreide winkelformule naar het nieuwe winkelcentrum dat gebouwd zal worden op het Deltaplein. Tot die tijd willen we jou uiteraard blijven verrassen.

Vandaar dat we tijdelijk een conceptstore openen met een nóg completer fashion aanbod dan je van ons gewend bent. Zo vind je er de highlights van de Brooks retrofietsencollectie, staat er een personal shopper voor je klaar, vind je er inspirerende cadeautjes en wordt jouw koffie bereid door een vakkundige barista.SIT DOWN & RELAX

Onder het genot van een kopje koffie of thee, lekker aan de bar zitten en naar buiten kijken. Lekker vooruitzicht, toch?


COFFEE COUNTER

En dit zal de counter zijn waar u dat lekkere bakkie koffie of thee zult gaan halen. Uiteraard samen met een gebakje.

NEEMT U PLAATS

Niet getreurd als de plekjes bij het raam al bezet zijn, u kunt hier ook prima zitten en wachten tot de ander uitgeshopt is ;)


SHOP IN SHOP

Wij hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk verwondering bij u te creeëren. Met deze shop-in-shops is dat naar onze mening, best wel goed gelukt. Vindt u ook niet?

TOO MANY JEANSEn met zo'n grote ruimte dachten we dat alle jeans wel bij elkaar konden liggen, maar wat blijkt? Het zijn er toch meer dan gedacht.. maar we hebben er een mooie oplossing voor gevonden! Wil je weten hoe? See it yourself @ Chase Concept Store

VERVEN

We hebben al onze mankracht ingezet om de store tot een succes te maken. Ja, echt iedereen! Zelfs onze Volker heeft de handen uit de mouwen gestoken en de muren voorzien van een goede lik verf. En we kunnen je vertellen, met een nieuw pand zo groot als dat van ons, is ‘ie daar wel even mee bezig geweest...


SPIJLEN OP MAAT

Wat natuurlijk absoluut niet mag ontbreken in een nieuwe store zijn de spijlen voor de beveiliging. Die moesten uiteraard wel nog even op maat gemaakt worden en daar sprongen toch een boel vonken vanaf! Gelukkig hoefden onze teammembers dat klusje niet zelf op te knappen...ELEKTRA OPHANGEN

Ook niet geheel onbelangrijk: de elektra! We willen immers wel dat jullie al onze toffe items goed kunnen bekijken en ook het afrekenen van je nieuwe aankopen wordt wel erg lastig zonder elektriciteit. Maar, no worries, want ook hier is hard aan gewerkt de laatste tijd!MAGAZIJN BOUWEN

Achter de schermen moet natuurlijk ook alles goed verlopen en dus is er ook een hoop energie gestoken in de inrichting van ons magazijn. Daar zien jullie als klanten natuurlijk niet zoveel van, maar dat is ook één van de essentiële onderdelen van het runnen van een succesvolle store. Laten we dus hopen dat dit veel goeds beloofd!BEHANGEN

Wist je dat onze teammembers naast verkopen ook heel goed kunnen behangen? De pashokjes in ons nieuwe pand moeten er natuurlijk ook heel vrolijk en fashionable uitzien en dus hebben we ons team ingeschakeld om de hokjes te voorzien van leuke behangetjes. En dat hebben ze heel goed gedaan! Kom je het resultaat binnenkort bewonderen?SPULLEN VERHUIZEN

Niet alleen aan het pand zelf moest veel gedaan worden, ook de inrichting moet natuurlijk van scratch worden opgebouwd. Daarom hielpen deze mannen ons met het verplaatsen van de stellingen waar onze collecties straks op worden geshowd. Want je begrijpt natuurlijk dat wij best onze handen uit de mouwen willen steken, maar zulke zware stellages een beetje teveel van het goede zijn!
Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1200 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.