Jongens
Aantal artikelen:
Sorteren op:

Jongens

O’Neill is bij uitstek hét surf-, sneeuw- en lifestylemerk van Nederland. In onze winkels vind je dan ook een breed assortiment aan ski- en snowboardkleding, maar ook de zwemcollectie en de casual wear-lijn zijn niet te missen. Innovatie en functionaliteit staan centraal bij O’Neill – elk item is ontworpen om te zorgen dat je de kleding optimaal kunt benutten tijdens je zon- of wintersportvakantie.

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1200 m² aan winkelruimte. Verspreid over vier overzichtelijke winkels, is het hier prettig winkelen. 

Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein, bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in alle vier de winkels of online kunt besteden bij je volgende aankoop. 

Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en wekelijks nieuwe leveringen.

iDeal Mastercard Visa
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.