Terug naar overzicht

Fotodiary #44

Maandag = fotodag! Vanavond laten we je weer een overzichtje zien van wat er de afgelopen allemaal gebeurd is bij ons in de winkels. Afgelopen week stond in het teken van verhangen, ski kleding en felle kleuren.. Enjoy!

We trappen de fotodiary af met dit rommelige rekje. Want om de winkel netjes te krijgen, moet er eerst een troep van gemaakt worden! Om ruimte te scheppen worden de artikelen vaak op een apart rekje neergehangen zodat de boel opgeschoven kan worden. Het is even passen en meten, maar het resultaat mag er altijd zijn!

Zo dus ook met Superdry. Het ligt er nu weer strak gevouwen bij en daar worden we blij van.

Afgelopen week kwamen ook deze felgekleurde beauties binnen. We zijn benieuwd wie in deze skipakken van de winter de piste af gaat! Retro is back!

En wanneer er nieuwe artikelen binnen zijn, moet dit even doorgepast worden. Uiteraard moet dit afgesloten worden met een selfie, zo vonden ook onze Lianne en Katinka! Hoe vind je de retro kleurtjes bij hen staan?

Deze O'Neill trui is niet alleen opvallend, maar ook nog eens functioneel! Met het kraagje af is het een doodnormale trui, met het kraagje op heb je nog eens extra warmte voor je nek en keel. Geen sjaal meer nodig dus!

Het probleem van vrij zijn wanneer er verhangen moet worden en verhangen juist zo leuk vindt.. Lianne had dit probleem, dus besloot ze door middel van deze 'blauwdrukken' toch haar ideeën uit te werken ondanks dat ze thuis lekker op de bank zat. Het resultaat mag er zeker zijn, check it out @ Beachfactory!

Sunday = cheatday! Met deze donuts kwamen wij de zondag goed door hoor!


Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.