Terug naar overzicht

EEN OUTFIT, DRIE MANIEREN - STERRENBLOUSE

Er zijn soms van die items waar je helemaal weg van bent, maar waarvan je niet zeker weet hoe je ze het beste kunt combineren. Daarvoor hebben wij de rubriek ‘1 item, 3 manieren’ in het leven geroepen. Deze keer is de hoofdrol voor een super toffe blouse met een sterrenprint. Kijk je mee?

Je bent het vast met ons eens dat deze blouse van Maison Scotch niet alleen heel gaaf is, maar ook wat aparter dan het doorsnee topje. Hij heeft namelijk niet alleen een roodwitte sterrenprint die lekker opvallend is, maar is ook nog eens afgezet met een panterprintje bij de mouwen en een sjaaltje in dezelfde print. Super leuk en typisch Maison Scotch, maar hoe kun je deze blouse met twee printjes nu het beste combineren?

Allereerst besloten we om je te laten zien dat je een op en top vrouwelijke blouse zoals deze ook heel stoer kunt dragen. Deze blouse kun je namelijk prima dragen op een gave jeans, zoals deze van Maison Scotch, met daaronder een badass laars van Sendra. Maak de outfit af met een lekker warme, wollen jas van Supertrash - die ook nog eens matcht met je super toffe laarzen - en je ‘tough girl’-look is helemaal compleet!


We wilden je ook de optie geven om deze blouse, die toch al een wat nettere uitstraling heeft, te dragen op een super comfortabele manier. We kozen dan ook voor een dungaree van G-Star met bijpassende killer heels (ook van G-Star), die niet alleen class maar ook comfort uitstralen.


Als we zeggen op en top vrouwelijk, dan bedoelen we ook op en top vrouwelijk! Hoe leuk is het om deze blouse zo te combineren dat je er een sexy, maar toch classy look mee kunt creëren? Wij combineerden hem dan ook met een zwart leren rokje van Supertrash en een paar zwarte booties van ONLY. Om de outfit helemaal een super feminine touch te geven, kozen we voor een zwart bontje van Goosecraft. Chique, stylish & sophisticated!


En, welke set heeft jouw voorkeur? Laat het ons weten via onze Facebookpagina!

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.