Terug naar overzicht

Fotodiary #45

Het is weer maandag en dat betekent: foto-overzicht! Deze week stond in het teken van foto's maken, uitnodigingen, inpakken én uitpakken. See it yourself!

We begonnen de week met een leuke verrassing! Ahmet, onze trouwe DPD koerier heeft het hele Chase team uitgenodigd voor zijn bruiloft! Wij zijn heel benieuwd hoe een Turkse bruiloft eraan toe gaat.

Helaas kwam hij wel gelijk deze stapel dozen afleveren. Dat was dan weer een minpuntje.. maar in ieder geval genoeg uit te pakken deze week. Stay tuned voor de nieuwe collectie!

Wist je dat we ook voor de allerkleinste leuke collectie hebben? De baby collectie van NAME IT begint vanaf maat 50. Hoe leuk is het om je new born in dit schattige truitje te hijsen?!

Een geintje tussen het foto's maken door is helemaal niet erg, maar onze Lianne en Savannah konden niet meer ophouden met lachen! Het duurde uiteindelijk ook even voordat de goede foto ertussen zat, maar aan de foto te zien vonden ze dat helemaal niet erg! ;)

Pakketten inpakken is al een ding, maar als je tape rollers dan ook nog aan elkaar geplakt zitten, is het helemaal een klus! En we kunnen zeggen, dat tape is verdomd sterk!

De jeans van ONLY liggen er weer strak gevouwen bij. De manier waarop het gevouwen zorgt ervoor dat je makkelijk de juiste maat kunt vinden! Strak én handig!

Deze week was Sendra ook weer aan de beurt om op de foto gezet te worden! Houd onze Facebook-pagina in de gaten, er komt een leuke Sendra-actie aan! :)

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.