Terug naar overzicht

INTRODUCING: ONS NIEUWE SPAARSYSTEEM!

Zoals je wellicht al hebt gehoord/gemerkt, werken we sinds kort met een nieuw, super handig spaarsysteem. Om alle onduidelijkheden uit de wereld te helpen, besloten we om deze blog voor jullie te schrijven, zodat jullie straks zonder moeite je persoonlijke korting kan gaan opbouwen. Are you ready?


NIEUW SYSTEEM
Als je al langere tijd bij ons shopt, ken je vast het oude systeem. Hierbij spaarde je een punt bij iedere 10 euro die je bij ons uitgaf en met die punten spaarde je dan voor een leuke waardecheque die we eens in het half jaar verstuurden via de post. Nu wilden we onze klanten de gelegenheid geven om op ieder gewenst moment hun gespaarde puntjes te verzilveren en dus werken we niet langer met waardecheques.

Wanneer je nu in de winkel of op de webshop een aankoop doet, spaar je nog steeds een punt per iedere 10 euro die je uitgeeft. Al vanaf de volgende dag, kun je deze punten laten verzilveren tijdens je aankoop, of dat nu in de winkel is of op de webshop. Iedere punt is nu €0,50 waard en kan dus vanaf een dag na je aankoop worden verzilverd bij de volgende aankoop. Je hoeft dus niet langer te wachten op de halfjaarlijkse waardecheque én je hoeft niet langer minstens 20 punten te hebben gespaard om een bedrag uitgekeerd te krijgen, zoals voorheen wel het geval was.

DUS, CONCREET
Het nieuwe spaarsysteem:

•Spaar een punt bij iedere 10 euro

•Elke punt is €0,50 waard

•Verzilver je punten vanaf een dag na je aankoop via de webshop of in de winkel

•Profiteer wanneer jij wilt van je persoonlijke korting!


Wil je graag weten hoe het verzilveren via de site precies werkt? Kijk dan eens op: https://goo.gl/heq1KW  En eh, don’t worry - als je nog oude waardecheques hebt liggen die je nog niet verzilverd hebt, kan dit gewoon nog! Hopelijk tot snel!
 

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.