Terug naar overzicht

Fotodiary #46

Picture time! Het is maandag en dat betekent dat we jullie weer een leuk kijkje kunnen geven in wat er de afgelopen week bij Chase is gebeurd. En we kunnen je alvast verklappen dat vorige week in het teken stond van nieuw en oud... Kijk je mee?



Afgelopen woensdag hebben wij Lisette heel erg blij mogen maken met haar nieuwe ONLY jas! Lisette deed mee aan onze Like-en-Win actie op Facebook en heeft toen deze super toffe en opvallende winterjas van ONLY in ontvangst mogen nemen. Hoe leuk staat hij?!



Over jassen gesproken… we hebben afgelopen week weer bezoek gehad van Goosecraft! Het was namelijk weer tijd om nieuwe items uit te zoeken voor de voorjaarscollectie - ja, ook al moet het nog winter worden - en er zaten heel wat beauties tussen. Stay tuned, want deze must-have items zullen waarschijnlijk vanaf februari in onze winkels hangen...



Niet alleen nieuwe kleding is voor ons heel belangrijk, ook geloven wij in de kracht van ‘oude’ kleding. Daarom hebben wij sinds kort een samenwerking met het Leger des Heils opgestart, wat inhoudt dat je nu ook met je ‘oude’ kleding bij Chase terecht kunt! Deze kledingboxen, die bijna niet over het hoofd te zien zijn, vind je nu bij ons in de winkels. Kom jij wat oude items doneren?


Ook op kantoor worden wij zo nu en dan blij verrast met nieuwe items… Zo kwam Ronald ons verblijden met een paar hele mooie, nieuwe bureaustoelen. Want ja, je verricht nu eenmaal het beste werk als je comfortabel achter je pc kunt zitten, niet? Wij zijn er in ieder geval erg blij mee!



Afgelopen week krijgen wij dit spannende pakket van Cast Iron binnen. Ze hebben namelijk een super toffe actie opgezet! Je kunt bij de aanschaf van een Cast Iron jeans een Mustang roadtrip van San Francisco naar Los Angeles winnen. Hoe tof is dat?! Kom jij snel een Cast Iron denim bij ons shoppen?



Misschien heb je ze al voorbij zien komen - deze super toffe ansichtkaarten met daarop het nieuwe Kijkduin. Iedereen die in de regio Haaglanden woont heeft deze kaarten als het goed is in de brievenbus gekregen samen met de Posthoorn. Zo krijg je alvast een goed beeld van hoe het er bij ons op Kijkduin uit gaat zien als de verbouwing helemaal af is. Wat een ander gezicht, hè?

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.