Terug naar overzicht

CRAZY FOR CAST IRON

Alhoewel je de afgelopen tijd behoorlijk wat dameskleding in onze blogs voorbij hebt zien komen, hebben we uiteraard ook gave items voor heren in onze collectie. Daarom willen we in deze blog focussen op één van onze super toffe herenmerken, Cast Iron. Gentlemen, are you ready?!


Cast Iron is een merk met een klassieke, unieke uitstraling. Ze vergelijken hun collecties zelf met een klassieke auto: het ontwerp is elegant, maar karaktervol, tijdloos en tot in de puntjes verzorgd met oog voor detail. De collecties zijn dan ook gekenmerkt door items van goede kwaliteit, zoals broeken en jeans, fijne truien, mooie overhemden en gave jassen. Ben jij benieuwd hoe je, net als de Cast Iron squad, er moeiteloos stylish uit kunt zien en je eigen grenzen kunt opzoeken? Wij hebben twee looks voor je samengesteld die je een goed idee geven hoe je dit zelf kunt aanvliegen. Lees je mee?


 
Als er één kleur is waar je in de collecties van Cast Iron niet omheen kan, is het wel blauw. En dan hebben we het nog niet eens over de denims! Binnen het kleurenpalet van Cast Iron vind je niet alleen het standaard blauw, ook voor royal blue, donkerblauw en marineblauw is een plaatsje. Om te laten zien hoe je deze verschillende tinten blauw met elkaar kunt combineren, hebben we een outfit voor je samengesteld met drie tinten blauw. Zo kun je een jeans met een middenblauwe wassing - die dankzij de overloop van kleuren een stoere uitstraling krijgt - perfect combineren met een royal blue gebreide sweater die je outfit net wat meer kleur geeft. Trek er een fijne, klassieke donkerblauwe jas bij aan om het stoere effect van de jeans en trui nét iets netter te maken. Zo creëer je met drie blauwe items een outfit die je, ondanks het gebruik van slechts één kleur, absoluut niet saai of ‘gewoon’ kunt noemen. Lang leve color popping!



Zijn groen- en grijstinten meer jouw ding? Geen probleem! Een andere kleur die je namelijk veel tegenkomt in de collecties van dit sophisticated merk is grijs. Nu is grijs een kleur die vaak wordt gezien als ‘gewoontjes’ of ‘saai’. Hoe je dit kunt voorkomen? Door verschillende texturen en kleuren met elkaar te combineren bijvoorbeeld! Zo kun je met een aantal basisitems op een makkelijke manier een toffe outfit samenstellen, die ook nog eens heel comfortabel is. Zo hebben wij voor deze outfit gekozen voor een stoere, grijze jeans, een fijngebreide crèmekleurige sweater en een super toffe legergroene parka. Deze outfit is perfect voor het natte najaar, maar je kunt hem natuurlijk ook dragen in het winterseizoen - hij is ideaal voor koudere dagen! Dankzij het contrast tussen de verschillende texturen en de matchende, maar toch verschillende kleuren is de outfit net iets pittiger dan wanneer je slechts grijze items met elkaar combineert. Deze look zorgt er bij ons in ieder geval voor dat we de herfst lang zo vervelend niet vinden!

Welke outfit is jouw favoriet? Laat het ons weten via onze Facebookpagina!

PS: Cast Iron heeft op het moment een super toffe denim-actie, waarbij je een roadtrip van San Francisco naar Los Angeles kunt winnen. Ook als je een jeans bij Chase aanschaft maak je kans op deze super toffe prijs. Zien we je snel?

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.