Terug naar overzicht

Battle of the Outfits #3

Het is weer tijd voor een Battle of the Outfits! Omdat het natuurlijk alweer november is, vonden we het wel zo gepast om twee winterjassen tegenover elkaar te zetten. Om het nóg iets leuker te maken laten we je zien hoe je dezelfde jas, maar dan in een andere kleur, op verschillende manier kunt stylen. Let the battle begin!

Er is niets hipper tegenwoordig dan een statement jas dragen. Hoe leuk is het dan om deze okergele beauty met een grijs streepje te dragen over je super toffe outfit heen?! Omdat het model van de jas zowel getailleerd als wat langer is, kun je deze jas niet alleen casual dragen, maar bijvoorbeeld ook als je naar een feestje gaat of als je een nette werkoutfit aan moet. Wij hebben er in dit geval voor gekozen om hem semi-casual te stylen met een top met kanten hals van ONLY en een lichtblauwe jeans met scheuren erin van Maison Scotch. Door de kleuren van je outfit neutraal te houden, namelijk door zwart en lichtblauw te gebruiken, komt de nadruk te liggen op het ‘wow’-effect van de jas en komt de okergele kleur goed naar voren. Toch is het wel leuk om een paar funky details aan je neutrale outfit toe te voegen, niet waar? Daarom hebben wij besloten de outfit af te stylen met een paar booties van Supertrash met zilveren sterren erop en een fisherman’s cap van Vingino. Omdat beide items net iets meer opvallen ondanks hun neutrale kleur, geven ze de hele outfit nét iets meer pit.



Ben je niet zo’n fan van statement items met felle kleuren? Dan hebben we goed nieuws voor je: we hebben deze fijne jas namelijk ook in het donkerblauw. Dankzij het model van de jas in combinatie met deze neutrale kleur is deze jas een echte klassieker en daarom een ideaal item om over al je outfits te kunnen dragen. Zo kun je ook deze jas perfect gebruiken voor als je netjes voor de dag moet komen; hij staat erg mooi op pakken in een neutraal kleurtje of met een klein printje. Omdat we onze vorige outfit semi-casual hebben gestyled, zijn we ook voor deze outfit voor die look gegaan. We vonden het daarbij leuk om alsnog een fel kleurtje terug te laten komen, namelijk in de okergele trui van YAYA. Deze trui zorgt ervoor dat je outfit nét iets levendiger wordt, maar laat tegelijk het blauw van de jas erg mooi uitkomen. Combineer hem vervolgens met een donkerblauwe jeans van G-star en een paar grijsgroene laarzen van Sendra voor een neutrale, comfortabele look. Zoals je ziet konden we het ook niet laten om de pet van Vingino opnieuw te gebruiken in combinatie met de jas, gewoon omdat hij er zo geweldig leuk bij past!



Welke outfit heeft jouw voorkeur en waarom? Laat het ons weten via onze Facebookpagina!

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.