Blog

Fotodiary #48

We hebben er weer een drukke week op zitten, wat betekent dat we weer een paar leuke kiekjes voor jullie hebben gemaakt! Er zijn namelijk nogal wat veranderingen gaande bij ons op Kijkduin… Kijk je mee?
Meer informatie

Battle of the Outfits #3

Het is weer tijd voor een Battle of the Outfits! Omdat het natuurlijk alweer november is, vonden we het wel zo gepast om twee winterjassen tegenover elkaar te zetten. Om het nóg iets leuker te maken laten we je zien hoe je dezelfde jas, maar dan in een andere kleur, op verschillende manier kunt stylen. Let the battle begin!
Meer informatie

Fotodiary #47

Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen hebben bij Chase? Met onze nieuwe fotodiary komt dat helemaal goed! Dit keer: fotoshoots, presentaties en nieuwe collecties… Kijk je mee?
Meer informatie

CHASE X LEGER DES HEILS

Niet alleen nieuwe kleding is voor ons heel belangrijk, ook geloven wij in de kracht van ‘oude’ kleding. Daarom hebben wij sinds kort een samenwerking met het Leger des Heils opgestart, wat inhoudt dat je nu ook met je ‘oude’ kleding bij Chase terecht kunt! Kom jij ook wat oude items doneren?
Meer informatie

CRAZY FOR CAST IRON

Alhoewel je de afgelopen tijd behoorlijk wat dameskleding in onze blogs voorbij hebt zien komen, hebben we uiteraard ook gave items voor heren in onze collectie. Daarom willen we in deze blog focussen op één van onze super toffe herenmerken, Cast Iron. Gentlemen, are you ready?!
Meer informatie

Fotodiary #46

Picture time! Het is maandag en dat betekent dat we jullie weer een leuk kijkje kunnen geven in wat er de afgelopen week bij Chase is gebeurd. En we kunnen je alvast verklappen dat vorige week in het teken stond van nieuw en oud... Kijk je mee?
Meer informatie

INTRODUCING: ONS NIEUWE SPAARSYSTEEM!

Zoals je wellicht al hebt gehoord/gemerkt, werken we sinds kort met een nieuw, super handig spaarsysteem. Om alle onduidelijkheden uit de wereld te helpen, besloten we om deze blog voor jullie te schrijven, zodat jullie straks zonder moeite je persoonlijke korting kan gaan opbouwen. Are you ready?
Meer informatie

Fotodiary #45

Het is weer maandag en dat betekent: foto-overzicht! Deze week stond in het teken van foto's maken, uitnodigingen, inpakken én uitpakken. See it yourself!
Meer informatie

EEN OUTFIT, DRIE MANIEREN - STERRENBLOUSE

Er zijn soms van die items waar je helemaal weg van bent, maar waarvan je niet zeker weet hoe je ze het beste kunt combineren. Daarvoor hebben wij de rubriek ‘1 item, 3 manieren’ in het leven geroepen. Deze keer is de hoofdrol voor een super toffe blouse met een sterrenprint. Kijk je mee?
Meer informatie

Fotodiary #44

Maandag = fotodag! Vanavond laten we je weer een overzichtje zien van wat er de afgelopen allemaal gebeurd is bij ons in de winkels. Afgelopen week stond in het teken van verhangen, ski kleding en felle kleuren.. Enjoy!
Meer informatie

Over ons

In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Met een lucratief spaarsysteem spaar je bovendien punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 geopend. Bovendien kun je 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.